Информации / Соопштенија Прв Циклус

Соопштение за прв циклус студии за Априлската (дополнителна) сесија 2023/2024

Соопштение за  АПРИЛСКА (дополнителна) испитна сесија во учебната 2023/24 г. за ПРВ циклус студии Повеќе