Информации / Соопштенија Втор Циклус

Соопштение за втор циклус студии за втора (јунска) испитна сесија 2023/2024

Соопштение  за втора (јунска) испитна сесија 2023/2024  ВТОР циклус студии Повеќе

Соопштение за втор циклус студии за Априлската (дополнителна) сесија 2023/2024

Соопштение за  АПРИЛСКА (дополнителна) испитна сесија во учебната 2023/24 г. за ВТОР циклус студии Повеќе