Отворен ден на УКИМ

Отворен ден на УКИМ

Како? Преку запливување во водите на науките што се изучуваат на Природно-математичкиот факултет во Скопје.

Многу истражување, наука, стипендии и бесконечни можности. Дознајте сè на за нас на 30.11.2021 година (вторник) во периодот од 12:00 до 13:30 часот.
Настанот ќе се одржи во рамките на Отворениот ден на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” во Скопје
и ќе може да се проследи преку онлајн платформата Microsoft Teams на следниот линк: MS Teams

Учете од најдобрите! Ве очекуваме!