Стипендии

Стипендија 10 стипендии за академска 2021/2022 година на Политехничкиот универзитет во Италија

Повеќе

Постојаниот секретаријат на Јадранско-јонската иницијатива објавува Повик за доделување на 10 двегодишни стипендии, финансирани од италијанското Министерство за надворешни работи и меѓународна соработка, кои ќе им бидат доделени на студенти кои доаѓаат од Јадранско-јонскиот регион и Западен Балкан...

I Циклус Одлука за делумно ослободување од школарина

Симни PDF

Деканатската управа на Природно - математички факултет донесе Одлука за делумно ослободување од плаќање партиципација / школарина за особено успешни студенти.

III Циклус Стипендии во рамки на Словачката национална програма за мобилност

Повеќе

Амбасадата на Словачката Република во Скопје известува за повик за апликации за стипендии во рамки на Словачката национална програма за мобилност (Slovak National Mobility Programme).

<< претходно | | следно >>