Конкурси

Трет циклус - втор уписен рок во академската 2021/2022

Конкурс за запишување студенти на трет циклус - докторски студии на студиските програми на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје на вторниот уписен рок во академската 2021/2022 година. 

Повеќе

Резултати од конкурсот на МОН

за доделување на студентски стипендии за академската 2021/2022 година. 

Ранг листи на научно - истражувачки проекти финансирани од МОН

согласно Конкурсот за финансирање на научно-истражувачки проекти од посебен и јавен интерес за 2021 година (поддршка за развој на лабораториски ресурси). 

Виртуелен курс „Педагошки иновации“ во организација на МАШАВ – Израелска агенција за меѓународна развојна соработка

Амбасадата на Република Северна Македонија во Тел Авив, Израел информира дека во организација на МАШАВ – Израелска агенција за меѓународна развојна соработка ќе се одржи виртуелен курс со наслов „Педагошки иновации“ во периодот од 18.11 до 16.12.2021 година, во вкупно 5 сесии. 

<< претходно | | следно >>